Z KOLÍNSKÉHO DENÍKU: Zámecký Halloween v Ratboři nabídl bohatý strašidelný program

06.11.2018 11:53
Ratboř - Na strašidelné slavnosti se do Ratboře vydal letos vskutku hojný počet návštěvníků. Halloween se uskutečnil v zámeckém parku Chateau Kotěra v Ratboři v sobotu 3. listopadu.
Na malé i velké čekal bohatý děsivý i veselý program a nechybělo ani malé pohoštění. Již u brány vítal všechny příchouzí pirát. V areálu zámeckého parku se to strašidly jen hemžilo, zněla děsivá hudba, a atmosféru podtrhl všudypřítomný oheń, vydlabané dýně se svíčkou i pochodně.
Hojný počet návštěvníků si mohl vybrat z několika druhů zábavy. Na všechny zlobivé děti čekal nedaleko od vstupu vskutku děsivý Lucifer, sedící přímo na pekelném trůně, u kterého se mohli hodní i zlobiví vyfotit. Nechyběl ani vodník, čarodějnice či Bílá paní, která tajuplně pochodovala po hlavním balkonu, shlížející na své návštěvníky.
Fotogalerie: kolinsky.denik.cz/galerie/zamecky-halloween-v-ratbori.html?mm=9299222&back=353085137-984-22&photo=1
Zdroj: kolinsky.denik.cz/zpravy_region/obrazem-zamecky-halloween-v-ratbori-nabidl-bohaty-strasidelny-program-20181103.html
 
 
 
 
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/zpravy_region/obrazem-zamecky-halloween-v-ratbori-nabidl-bohaty-strasidelny-program-20181103.html